Tuesday, December 8, 2009

LELAKI BODOH

-Perhatikan, lelaki sanggup diperbodohkan kerana cinta.
-Masa bercinta lelaki sanggup:Bercakap berjam2 ditalifon walau pun baru lepas jumpa.
-Jadi kaki klentong pada kawan2 & family.
-Bangun awal2 pagi untuk temankan aweknya jogging.
-Bawak handbeg aweknya walaupun berjalan ditempat yang ramai orang.
-Drive dari KL balik JB semata2 kerana aweknya kat JB call bagitau dia tersepak batu.
-
Belanja awek makan pizza hut dihujung bulan walau pun dia cuma mampu makan maggi je kat rumah.
-Pinjam duit kawan untuk belanja awek tengok wayang.
-Tahan diri dari merokok kalau awek tak suka bau asap rokok.
-Duduk atas tanah asalkan awek duk atas riba.
-Ponteng kerja semata2 nak hantar awek balik kampung.
-Pakai smart kul 3 pagi semata2 nak buang lipas dalam tandas rumah aweknya.
----Buang semua no tepon kawan2 pompuan.
-Takde masa lagi melepak dengan kawan2 lelaki. T
-Temankan awek gi tengok wayang citer cinta yang meleleh.
-Cancelkan game futsal semata2 nak ikut awek gi shopping.

0 comments:

Post a Comment

Kembali